Astrologie Leren met Nele van Adara

De cursussen, oefenlessen, webinars, retreats en handige leerbundels van Adara zijn vooral bedoeld voor al wie wil leren over astrologie. Je bent nieuwsgierig om de taal van de sterren en de planeten te leren begrijpen. En je wil op een plezierige manier bijleren over astrologie, om je eigen horoscoop beter te begrijpen, of die van je vrienden, familie of kinderen te kunnen lezen en interpreteren. 

Spreekt het je al aan? Snuister hieronder dan eens verder.

Het is mijn missie om al de astrologische kennis die ik heb door te geven. Niet alleen wat ik zelf leerde, uit de boeken haal, maar ook wat mijn astro teacher (intussen gestopt) heeft onderzocht en ondervonden. Dat ben ik haar, jou en de astrologie schatplichtig.

Je vindt mijn aanbod dan ook handig opgesplitst per niveau. Voel gerust waar jij in past, of mail me op astro@adara.be als je twijfelt.

  • ⭐ Astro newbie: eerste stappen in de astrologie, beginner, basis 
  • ⭐⭐ Astro trainee: basis gekend, op zoek naar verdieping
  • ⭐⭐⭐ Astro pro in spe: op weg om astroloog te worden 
  • ⭐⭐⭐⭐ Astro pro: praktiserend astroloog 

"Astrology is a language. If you understand this language, the sky speaks to you."

NOVASTAR | astro newbie ⭐

Novastar

Een nova (zn, m, Latijn voor nieuw, meervoud novae of nova's) is een ster die plotseling veel helderder wordt en verschijnt waar voorheen niets te zien was. 

 

Ben jij zelf een ‘nieuwe ster’ in de astrologie en wil je graag alles ontdekken over jezelf, je familiebanden en je vrienden via de oude sterrentaal? Of is je basiskennis van tekens, planeten, huizen, elementen, kruisen, aspecten, enz. aan een opfrissing toe? 

Voor beginners is Novastar, de Online Basiscursus Astrologie, een perfecte start. Twee keer per jaar kan je me live astrovragen stellen in het Online Astro Café. Doorheen het jaar kan je zelf oefenen met de astrotools zoals de Astro Brain Gym, de Werkbladen om tekens, planeten en huizen met elkaar te verbinden en het Stappenplan om horoscopen te duiden. Check zeker het voordeelpakket van de 3 tools samen.

MAESTR0 | astro trainee ⭐⭐

Maestro

Zn, maestro (m) of maestra (v) is het Italiaanse woord voor meester of leraar. Het wordt vaak gebruikt in de wereld van de kunsten. Een dergelijke titel getuigt van groot respect.

 

Met Maestro verdiep je je astrologische kennis via losse, thematische, online lessen met Nele van Adara of via pdfs. Maestro, of My Astro (heb je hem?), bouwt verder op Novastar. 

Het zijn theoretische lessen over bv. Saturnus in je geboortehoroscoop en in de transits, de zwarte maan in de tekens en de huizen in je radix en de transits, hoe omgaan met moeilijke elementencombinaties in je kaart (bv. aarde-lucht of water-vuur), enz. Topics welkom!

Daarnaast kan je op gezette tijden ook inschrijven voor online Maestro groepslessen (max. 6 personen) over een van deze thema’s. We oefenen de theorie aan de hand van je eigen horoscoop en die van de groepsleden in. 

THEORIE: SATURNUS IN DE RADIX | soon

THEORIE: SATURNUS IN DE TRANSITS | soon

PRAKTIJK: SATURNUS IN JOUW RADIX en in de TRANSITS | soon

THE MYSTERY VAULT | astro trainee ⭐⭐

Vault

Zn, Engels voor gewelf of kluis. Verwijst naar een dragende structuur van een bouwwerk (gewelf) of een veilige plek om belangrijke informatie te bewaren (kluis).

 

The Mystery Vault is een platform waar je alle nieuwe Mystery Charts van Adara kan terugvinden. De kluis wordt elk seizoen aangevuld met een nieuwe Mystery Chart. Een Mystery Chart is een anoniem gemaakte horoscoop van een bekend persoon.

In de Mystery Charts duiden we online en in groep horoscopen van bekende mensen. Alleen weet jij bij de aanvang (nog) niet over wie we het hebben. Dat ontdekken we samen op een speelse manier. Elke les is voorzien van een handout met theorie. Ideale praktijklessen om sterrenvlieguren op te doen. Je kan de les live bijwonen of hier nabestellen.    

MYSTERY CHART: Winterles | 21 december 2024 - nog niet open

CELESTE | astro pro in spe ⭐⭐⭐

Celeste

Meisjesnaam, afgeleid van het Latijnse woord caelestis (sterrenhemel, hemel), dat hemels, goddelijk betekent.

 

Celeste is het 1:1 mentoring traject van Adara. Met astrotopics à la tête du client, theorie- én praktijksessies in het duiden. Jij duidt, ik geef feedback en deel al mijn kennis en wijsheid.

Celeste is een mix van mijn eigen kennis na meer dan 30 jaar psychologische astrologie beoefenen, de ‘klassieke’ boekenkennis en de kennis van mijn eigen astro teacher die niet in de boeken staat. 

CELESTE | VIP mentoring track, op maat en 1:1 astrologie leren

STAR STUCK | astro pro ⭐⭐⭐⭐

Star stuck

Naar de Engelse uitdrukking star struck, gefascineerd zijn door iemand, vaak een idool of celebrity. In deze context: 'vast' zitten met een horoscoopduiding van een klant.

 

In Star stuck doen we online astro intervisie met astrologen die al een praktijk hebben. Wanneer je vast zit met een horoscoop van een klant, is raad van een astro sister in crime soms zeer welkom.  

Los van hun voorkeur-astrologische stroming of -huizensysteem komen astrologen samen voor elkaars, wijsheid,  inzichten en advies in een stuck case. Iedereen leert via de intervisiemethode, zowel de case brenger als de bijdragers. Niet voor ego’s, wel voor like minded spirit sisters die willen leren van elkaar.

FREEBEES | all astro fans⭐

Om te spelen …