Maak een afspraak

Alle afspraken tot eind maart volzet

Momenteel zijn alle afspraken voor je horoscooplezing volzet. Vanaf maart 2023 gaat de kalender weer open voor nieuwe boekingen. Door een tijdelijke klantenstop kunnen enkel bestaande klanten een afspraak maken. 

Nieuwe klanten

Schrijf je in op de nieuwsbrief als je in de toekomst je horoscoop wil laten lezen bij Adara. Je leest in de nieuwsbrief over (max. 4x per jaar) actueel sterrennieuws, over mijn boek Ik ben een Waterman, en jij?, ontdekt er de cursussen die ik geef, zoals de Online Basiscursus Astrologie voor beginners, en hoe je astrocoaching kan opnemen met mij.

Het aanbod van Adara is groter dan enkel horoscooplezingen. Dus kijk gerust op de website rond. Sinds mei 2022 is er het boek Ik ben een Waterman, en jij? En ik maakte ook tools om je beginnende astrokennis te oefenen. Verder komen er regelmatig webinars over astrologie, je leest astrologie-stukken, getuigenissen en persartikels op de blog en er is het handige gratis overzicht van de retrograde planete

Praktisch

  • Wie een afspraak kon maken, kan in 2023 weer bij Adara thuis langskomen voor een reading (volgens de huidige corona-maatregelen). Anders wordt je afspraak een Zoom-afspraak.
  • Woon je te ver? Dan blijft een Zoom-lezing nog steeds mogelijk (videobellen).
  • Opname van je lezing: kom je bij me thuis, dan zorg je zelf voor een opname (dictafoon, op je gsm). Bij een Zoom-lezing zorg ik dat jij zelf de opname van Zoom kan bewaren.

 

Aan iedereen die opnieuw een afspraak heeft gemaakt: een grote hemelse dankjewel voor zoveel vertrouwen. Tot gauw! Liefst weer in het echt! 

Liefs, Nele