Maak een afspraak

Afspraken tot eind juli 2021 volzet

Tot eind juli van dit jaar zijn alle afspraken bij Adara volzet. Heel af en toe komt er eens een plekje vrij, of gebeurt het dat ik onverwachts een extra moment kan inplannen. Dan hoor je dat op Instagram en Facebook. Blijf me daar dus volgen!

 

Zo maak je een afspraak

Sinds het grote succes op horoscooplezingen bij Adara is het maken van een afspraak een beetje veranderd. Hopelijk zorgt dit voor een eerlijke en aangenamere boekingservaring.

Wat is nieuw?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en boek je horoscoop voortaan via de bestellink die je later toegestuurd krijgt. Schrijf je dus nu al in, als je ooit je horoscoop wil laten lezen bij Adara.

Wat blijft?

Een afspraak maken bij Adara kan enkel online. Drie keer per jaar gaan de boekingen open voor de 3 of 4 daarop volgende maanden:

  • eind december (voor afspraken in januari, februari, maart)
  • eind maart (april, mei, juni, juli, augustus – tussen juli en augustus zit de zomersluiting)
  • eind augustus (september, oktober, november, december)

Opgelet! Door corona gaan alle afspraken nog steeds enkel door via Zoom (videobellen). Afspraken vinden enkel plaats op woensdagvoormiddagen.

Hoe loopt het boeken precies?

  • Trouwe klanten krijgen voorrang. Een deel van de data is voor hen voorzien. Zij krijgen als eerste een aparte mail met eigen bestellink. 
  • De nieuwsbrief stuur ik naar iedereen. Ik vermeld er het tijdstip waarop je online zal kunnen boeken. De bestellink zelf volgt later in een aparte mail, zodat je klaar kan zitten om te reserveren. 
  • Let op: plaatsen zijn beperkt en enkel mogelijk op woensdagvoormiddagen. Snel zijn blijft de boodschap. Vol is vol!

Aan iedereen die van plan is om een afspraak te maken, zeg ik nu al: een grote hemelse dankjewel voor zoveel vertrouwen. En ook: toi, toi, toi! Hopelijk zien we elkaar gauw!

Je hebt je succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Er heeft zicht een fout voorgedaan. Gelieve later opnieuw te proberen.

ADARA will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Inschrijven op de Adara nieuwsbrief

De Astronieuwsbrief verschijnt maximaal 4 keer per jaar. Je kan op elk moment uitschrijven.