Maak een afspraak

Bestaande klanten

Door de grote interesse en beperkte plekjes in mijn agenda krijgen bestaande klanten dit najaar voorrang bij een 1:1 reading bij Adara. Zij vielen door het grote succes al enkele seizoenen achter elkaar uit de boot.

Op 16 en 18 augustus krijgen zij een mailtje met de uitleg hoe we dat gaan doen. Vanaf 18 augustus kunnen ze online een horoscoop (solaar of transits) bestellen zoals anders. Nadien boekt Naomi, mijn assistente hen old school-gewijs in in mijn agenda.

Opties voor nieuwe klanten

Omdat mijn bestaande klanten dit najaar voorrang krijgen (zij grepen door het grote succes al een paar seizoenen naast een weerzien), zijn er in 2021 niet echt plekjes weggelegd voor nieuwe klanten. Dit is een tijdelijke maatregel. In 2022 herbekijk ik dit. 

>> 3 afspraken voor nieuwe klanten in 2021

Toch doe ik voor nieuwe klanten in 2021 nog iets bijzonders. Ik geef 3 momenten (eentje per maand vanaf september) op wanneer jij dit najaar een 1:1 horoscooplezing kan bestellen. Hou daarvoor Instagram in de gaten. Daar kondig ik aan wat je moet doen om die afspraak te pakken.

>> Ooit je horoscoop laten lezen door Adara?

Schrijf je in op de nieuwsbrief als je je horoscoop wil laten lezen bij Adara in de toekomst. Je leest in de nieuwsbrief (max 4x per jaar) actueel sterrennieuws, ontdekt er de cursussen die ik geef, hoe je je kan laten astrocoachen, je volgt mee wanneer mijn boek uitkomt en hoe je dat vooraf al kan bestellen.

Het aanbod van Adara is groter dan enkel horoscooplezingen. Dus kijk gerust op de website al even rond. Er zijn ook tools om je beginnende astrokennis te oefenen, webinars om de actualiteit en de impact van de sterren op jou te vatten, en een handig gratis overzicht van de retrograde planeten.

Praktisch

  • Je kan weer bij Adara thuis langskomen voor een reading zolang de corona-maatregelen het toelaten. Anders wordt je afspraak een Zoom-afspraak.
  • Adara houdt het veilig en volgt de corona-regels. Ik ben dubbel gevaccineerd voor ieders veiligheid en hoop dat jij ook voor mij (en mijn gezin) zorgt, want ik kan nog steeds besmet worden en het virus doorgeven. 
  • Woon je te ver? Dan blijft een Zoom-lezing nog steeds mogelijk (videobellen).
  • Afspraken vinden meestal plaats op woensdagvoormiddagen, op enkele uitzonderingen na als mijn agenda niet anders toelaat.
  • Opname van je lezing: kom je bij me thuis, dan zorg je best zelf voor een opname (dictafoon, op je gsm). Bij een Zoom-lezing zorg ik dat jij zelf de opname van Zoom kan bewaren.

Aan iedereen die van plan is om een afspraak te maken, zeg ik nu al: een grote hemelse dankjewel voor zoveel vertrouwen. Hopelijk zien we elkaar gauw weer in het echt! En ik kijk even hard uit naar die 3 nieuwe mensen die dit jaar nog gaan langskomen! Liefs, Nele

Je hebt je succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Er heeft zicht een fout voorgedaan. Gelieve later opnieuw te proberen.

ADARA will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Inschrijven op de Adara nieuwsbrief

De Astronieuwsbrief verschijnt maximaal 4 keer per jaar. Je kan op elk moment uitschrijven.