Maak een afspraak

Horoscooplezingen vanaf september 2022

Momenteel zijn alle afspraken voor je horoscooplezing volzet. Vanaf september gaat de kalender weer open voor nieuwe boekingen. Bestaande klanten krijgen daarbij voorrang. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief als je je horoscoop wil laten lezen bij Adara in de toekomst. Je leest in de nieuwsbrief (max. 4x per jaar) actueel sterrennieuws, over mijn boek, ontdekt er de cursussen die ik geef, en hoe je je kan laten astrocoachen.

Het aanbod van Adara is groter dan enkel horoscooplezingen. Dus kijk gerust op de website rond. Sinds mei is er het boek Ik ben een Waterman, en jij? En ik maakte ook tools om je beginnende astrokennis te oefenen. Verder komen er regelmatig webinars over astrologie, je leest astrologie-stukken, getuigenissen en persartikels op de blog en er is het handige gratis overzicht van de retrograde planeten.

Praktisch

  • Je kan in 2022 weer bij Adara thuis langskomen voor een reading zolang de corona-maatregelen het toelaten. Anders wordt je afspraak een Zoom-afspraak.
  • Adara houdt het veilig en volgt de corona-regels. Ik ben gevaccineerd voor ieders veiligheid en hoop dat jij ook voor mij en mijn familie zorgt, want we kunnen het virus nog altijd aan elkaar doorgeven. 
  • Woon je te ver? Dan blijft een Zoom-lezing nog steeds mogelijk (videobellen).
  • Opname van je lezing: kom je bij me thuis, dan zorg je zelf voor een opname (dictafoon, op je gsm). Bij een Zoom-lezing zorg ik dat jij zelf de opname van Zoom kan bewaren.

Aan iedereen die van plan is om een afspraak te maken, zeg ik nu al: een grote hemelse dankjewel voor zoveel vertrouwen. Hopelijk zien we elkaar gauw weer in het echt! Liefs, Nele