“De vrouw die haar toekomst liet voorspellen”

Dit is het artikel waarmee alles voor Adara in een stroomversnelling kwam. Toen dit stuk verscheen, kreeg ik niet minder dan honderd aanvragen in 1 week tijd. Ik werkte dan nog 4/5 in loondienst en heb een heel jaar lang iedereen op mijn vrije vrijdag ingepland.

Nooit heb ik méér astro-klanten gezien dan in 2012, het jaar waarin ik in mijn solaar (of jaarhoroscoop) een Schorpioen-ascendant had (een jaar van grote transformatie, nou duh!). En zelfs tot 8 jaar later kwamen er nog mensen langs, die het artikel destijds hadden uitgeknipt en bewaard. Ongezien. Nog steeds ben ik Kim er zo dankbaar voor!

Lifestyle redactrice voor De Standaard Magazine, Kim De Craene, getuigt:

“Vreemd hoe het allemaal gelopen is zoals aangegeven. Een uitleg heb ik er niet voor, maar ik ga sinds vorig jaar als een ‘believer’ door het leven.”

Lees hier het volledige artikel met datum van 14 januari 2012. Illustratie door Deborah Lauwers.