Ik ben een Waterman, en jij? door Nele Costers

Wat ben ik trots om je mijn eerste boek voor te stellen Ik ben een Waterman, en jij?  in samenwerking met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Bestel het nu en ontvang een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Inhoud

Vraag het aan om het even wie: een wetenschapper, een archeologe, een topsporter, een zorgverlener of een arbeidster. Iedereen kent zijn sterrenbeeld, believer in de astrologie of niet. Straf toch? We kennen het al van jongs af aan, maar vaak stopt het daar.

In Ik ben een Waterman, en jij? vertelt professioneel astrologe en coach Nele Costers op een heldere en frisse manier het eeuwenoude verhaal van de astrologie. Het boek begint bij de basis: de twaalf sterrenbeelden, hun geschiedenis en waar ze voor staan. Je ontdekt al snel dat er veel meer bestaat dan alleen je zonneteken of sterrenbeeld en dat astrologie verrassend mathematisch is.

Lees meer over de logische verbanden tussen de tekens van de dierenriem, planeten en huizen en over de astrologische tijdperken. Ontdek het belang van je geboorte-uur, de (on)zin van matching sterrentekens en wat een ascendant ook alweer is. Deze mooi geïllustreerde no-nonsense gids door astroland is een blikvanger op je koffietafel en een must-have in je astroboekencollectie.

Praktische informatie

Alle bestellingen worden elke 14 dagen verzonden.

Boeklancering: fotoverslag

Op 7 juni vierde ik mijn eerste telg Ik ben een Waterman, en jij? tijdens een officieel lanceringsmoment. Bekijk het fotoverslag.