Astrocoaching

Coachen met de input van jouw horoscoop

Astrologie is een prima instrument om meer psychologische informatie te krijgen over jezelf. Als je jezelf of iets in je leven wil veranderen helpt een goede zelfkennis en een sterk actieplan dat voor jou werkt.

Bijvoorbeeld: “Ik heb al verschillende jobs gedaan, maar vind mijn richting nog steeds niet. Wat doe ik verkeerd? Wat is mijn talent of passie? Gaat dat nog komen? Hoe weet ik welke job bij mij past?”

Het échte ‘weten’ zit hem in het ‘doen’.

Ik kijk samen met jou naar je horoscoop: wie ben jij in je werk? Wat zijn jouw typische reacties? Hoe wil je dit vervolgens aanpakken? In een coaching traject van 3 sessies kom je tot een persoonlijk ontwikkelingsplan. Met de handvaten herken je gelijkaardige situaties vroeg. Zo los je ze in de toekomst zonder je coach op.

 

Astrocoaching traject

Traject

  • Intakegesprek (optioneel): max. 30 minuten (€30*, gratis indien hele traject wordt gevolgd)
  • Sessie 1: astro – reading van je radix in functie van wat je wil veranderen + een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen (POP): 1 uur
  • Sessie 2: coaching – bespreken van actiepunten in het POP + eventueel bijsturen, 1 uur
  • Sessie 3: coaching – bespreken van vooruitgang en eventuele laatste bijsturing naar autonomie, 1 uur

Timing & frequentie

Idealiter min. 3 weken tot max. 2 maanden tussen elke afspraak.

Prijs

€333 voor hele traject*

 

Opvolg astrocoaching sessie

Inhoud

Je vraag, ‘stap naar beter’ en input van je radix en de transits (daghoroscoop) indien relevant

Timing

Min. 3 weken na laatste astrocoaching contact

Prijs

€100 per uur*

 

Mijn ervaring als coach

Al sinds 2009 werk ik als professionele coach met internationale profielen. Ik ben vaste coach in een Belgische business school. In 2016 richtte ik mijn eigen coachingzaak Golden Blue op. Het is mijn missie om samen jouw talenten te spotten en op te blinken. Zodat jij authentiek kan stralen in wat je voldoening geeft en gelukkig maakt.

Sinds begin 2020 bied ik via Golden Blue ook loopbaancoaching aan met cheques van de VDAB. Check hier of je in aanmerking komt. Je leest mijn hele professionele achtergrond op Linkedin.

Astrologie is een onwezenlijke tool om jou vanuit de spiritualiteit en tegelijk met de voeten op de grond te ondersteunen.

 

Meer weten of boeken?

 

(*) excl. 21% BTW indien op factuur