ASTRO BRAIN GYM I

Oefeningen Astrologie Basiskennis

Astrologie leren, dat is oefenen, oefenen, oefenen. Door je kennis te testen met Adara’s Astro Brain Gym I oefenbundel boordevol oefeningen en hun verbetersleutel, bijvoorbeeld. 

Want naast deze oefeningen, kan je je astrokennis ook in de praktijk uitproberen. Dit jaar zijn er verschillende online oefenlessen gepland: de Mystery Charts. We duiden stap voor stap de horoscoop van een anoniem gemaakte, bekende figuur. Daar schrijf je best apart voor in. De bundel is een excellente opfrissing voor zo’n ‘blinde kaart’-les!

Met Astro Brain Gym I herhaal je, of stretch je je astrokennis over:

  • de planeten en hun betekenis
  • de elementen, modaliteiten en polariteiten (de positieve of negatieve tekens)
  • de dierenriemtekens
  • de assen (Ascendant en Midhemel)
  • de huizen
  • combinaties van de planeten en de tekens en huizen
  • de aspecten

Voor wie?

– voor iedereen die de Basiscursus Astrologie van Adara al volgde
– voor iedereen met een eigen basiskennis astrologie (bv. uit zelfstudie, boeken, internet, …)

Minimumkennis

Weet je welke planeten er bestaan, wat hun betekenis is, welke tekens er zijn, wat ze inhouden en hoe ze linken met planeten? Weet je welke huizen er zijn en wat ze inhouden? En ken je iets van de majeure aspecten? Dan kan je met deze bundel wel uit de voeten.

Doel van Astro Brain Gym I

Het doel van de bundel is om je kennis van de basisprincipes in de astrologie – met een vleugje humor hier en daar – te verankeren en te verdiepen. Hier en daar leer je misschien zelfs iets bij dat je nog niet, of niet meer wist. Dus in dat opzicht is de bundel ook een perfecte opfrissing van je huidige sterrenkennis.

Sleutel met oplossingen

Ik heb gekozen om de oplossingen bij de oefeningen, inclusief bibliografie, in een aparte document te stoppen. Handig om naast de bundel te leggen. Soms zijn de oplossingen erg voor de hand liggend. Soms geef ik extra duiding of leg ik subtiele verschillen uit, zoals in de les. Deze uitleg is niet sluitend en voor interpretatie vatbaar. Test vooral zelf wat voor jou ‘waar’ aanvoelt en wat niet.

Inhoud

– 24 pagina’s oefeningen in pdf
– 23 pagina’s verbetersleutel in aparte pdf

Ook interessant voor jou

Voorbeeldpagina’s

 

Bestellen