Mystery Charts in 2022

Online oefenlessen per seizoen

Wat is er nog leuker dan alleen astrologie doen? Jawel, samen astrologie beoefenen! In deze online praktijk-oefenlessen krijg je elk seizoen een andere Mystery Chart voorgeschoteld. Dat is een anoniem gemaakte geboortehoroscoop van een bekende figuur. Fun verzekerd! Want astrologie leren, is zoveel mogelijk vlieguren opdoen. 

De kaarten op je eentje maken kan ook erg leuk zijn, maar misschien blijf je nog achter met vragen of ben je ergens niet helemaal zeker over. Of misschien heb je nog geen stramien of stappenplan om aan de duiding van zo’n kaart te beginnen. Wel, dat is precies wat wij samen doen in zo’n online oefenles.

Interactieve aanpak

Ik vertel jullie hoe ik zelf met een horoscoop begin. Dan loods ik je stap voor stap door alle onderdelen. We herhalen daarbij de techniek uit de Basiscursus Astrologie om de informatieblokken van de planeten, tekens en huizen aan elkaar te rijgen tot een persoonlijk verhaal. Ik stel daarbij veel vragen, zodat je zelf moet nadenken over bepaalde combinaties, karaktertrekken of verwoordingen.

Raad je plaatje

Naast met astrologie bezig zijn, is nog het allerleukste om onderweg, of misschien maar aan het einde, te weten te komen wiens geboorteprofiel er onder je neus ligt. Plezier en nieuwsgierigheid gegarandeerd!

Tot hiertoe werden al Barack Obama, Donald Trump en Alexandria Ocasio-Cortez geraden. Ook Britney Spears passeerde al eens de revue. Heel bijzondere kaart was dat trouwens.

Voor wie?

Voorkennis is nodig. Ik verwacht dat je voor deze lessen de basis (betekenis van de planeten, tekens, huizen en aspecten) van de astrologie al redelijk onder de knie hebt.

Die heb je misschien via zelfstudie geleerd, of misschien volgde je al een Basiscursus Astrologie bij Adara.

Ook interessant voor jou

Is je astrokennis wat rusty? Of wil je testen of je mee kan in deze oefenlessen? Dan is de Astro Brain Gym I oefenbundel de ideale opfrissing. Ook de Werkbladen na de Basiscursus om de techniek van het verhalen en het combineren van de astro bouwblokken wat beter vast te krijgen zijn een aanrader.

Aanbod in 2022

– telkens op maandavonden
– van 19u30 tot 21u30
– data tbd
– online via Zoom

Mail me als de data gekend zijn. Ik wil graag op de hoogte blijven wanneer deze lessen starten.

Prijs en inhoud

– €33 per ‘Mystery Chart’ oefenles
– €111 voor de hele reeks van 4 lessen (korting van -15% of 21 euro)

Opgelet, bij instappen in de hele reeks, geen refunds mogelijk bij gemiste deelname. Je krijgt sowieso de opname van de les toegestuurd, dus je kan thuis alles nog eens meedoen.

In dit aanbod krijg je

– de lege Mystery Chart in pdf vooraf bezorgd
– een opfrissing van en/of nieuwe theorie per les in een apart document
– gelegenheid voor vragen
– de opname achteraf thuis toegestuurd
– de scan van de Mystery Chart met notities van in de les bezorgd

Inschrijven