Mystery Charts in 2024

Praktijk oefenlessen in de lente, zomer, herfst en winter

Wat is er nog leuker dan alleen astrologie doen? Jawel, samen astrologie beoefenen! In deze online praktijk-oefenlessen krijg je in 2024 elk seizoen een nieuwe Mystery Chart voorgeschoteld. Dat is een anoniem gemaakte geboortehoroscoop van een bekende figuur. Fun verzekerd! Want astrologie leren, is zoveel mogelijk astrovlieguren opdoen. 

De kaarten op je eentje maken kan ook erg leuk zijn, maar misschien blijf je nog achter met vragen of ben je ergens niet helemaal zeker over. Of misschien heb je nog geen stramien of stappenplan om aan de duiding van zo’n kaart te beginnen. Wel, dat is precies wat wij samen doen in zo’n online oefenles.

Interactieve aanpak

Ik vertel jullie hoe ik zelf met een horoscoop begin. Dan loods ik je stap voor stap door alle onderdelen. We herhalen daarbij de techniek uit Novastar, de Online Basiscursus van Adara, om de informatieblokken van de planeten, tekens en huizen aan elkaar te rijgen tot een persoonlijk verhaal. Ik stel daarbij veel vragen, zodat je zelf moet nadenken over bepaalde combinaties, karaktertrekken of verwoordingen.

Raad je plaatje

Naast met astrologie bezig zijn, is nog het allerleukste om onderweg, of misschien maar aan het einde, te weten te komen wiens geboorteprofiel er onder je neus ligt. Plezier en nieuwsgierigheid gegarandeerd!

Tot hiertoe werden al Barack Obama, Donald Trump en Alexandria Ocasio-Cortez geraden. Ook Britney Spears passeerde al eens de revue. Heel bijzondere kaart was dat trouwens. Van royals zijn we ook niet vies, getuige de kaart van Queen Elisabeth II. Voor de nieuwe Mystery Charts, tappen we uit een ander vaatje.

Voor wie?

Voorkennis is nodig. Ik verwacht dat je voor deze lessen de basis (betekenis van de planeten, tekens, huizen en aspecten) van de astrologie al onder de knie hebt.

Die heb je misschien via zelfstudie geleerd, in een andere cursus bij een andere teacher, of misschien volgde je Novastar al, de Online Basiscursus van Adara.

Ook interessant voor jou

Is je astrokennis wat rusty? Of wil je testen of je mee kan in deze oefenlessen? Dan is de Astro Brain Gym I oefenbundel de ideale opfrissing. Ook de Werkbladen na de Basiscursus om de techniek van het verhalen en het combineren van de astro bouwblokken wat beter vast te krijgen zijn een aanrader.

Aanbod in 2024

4 lessen per jaar, één per seizoen: lente, zomer, herfst, winter. Qua volgende data mik ik om de les te geven rond de seizoensovergangen en zonnewendes.

Lenteles van 21 maart 2024 gemist?

Download ze in de Mystery Vault.

Zomerles
– zomerles op zaterdag 22 juni van 19u30 tot 21u00
– online via Zoom
– de live les is €42
– nadien kan je de les bestellen aan €52

In dit aanbod krijg je

– de lege Mystery Chart in pdf, meteen bezorgd bij je bestelling (zie downloadlink in je orderbevestiging)
– een opfrissing van en/of nieuwe theorie per les in pdf (+14 pagina’s)
– gelegenheid voor vragen
– de opname achteraf thuis toegestuurd
– de scan van de Mystery Chart met notities van in de les bezorgd

Inschrijven