“Je ging echt wel diep in de laatste les,” schreef Martha

Af en toe krijg ik ontzettend leuke mailtjes. Mailtjes die mijn hart verwarmen. En me herinneren dat het toch wel zin heeft, wat ik doe. Dat is heel bemoedigend!

Zoals van Martha, een van mijn astrostudenten, die me tijdens de opleiding met nieuwsgierige vragen over de huizen en de aspecten mailde. Het is leuk als studenten je challengen om iets eenvoudig uit te leggen.

Aan het einde van de training vertelde Martha me heel open over haar totaalervaring met astrologie en de cursus: over haar recent ontdekt enthousiasme voor astrologie. Over hoe het haar helpt. En ook over haar kwetsbare kijk op hoe zij astrologie ervaart. Soms staan mensen dichtbij je nog sceptisch tegenover de sterren. En dan is het voorzichtig afwegen wat je met hen deelt en wat niet. Niet altijd makkelijk. Maar daar laat een nieuwe passie zich niet door weerhouden.

Ik was ook heel blij te lezen dat de opbouw van de cursus ook online goed aankomt. De live lessen met Mystery Chart aan het einde werken dus prima om al het geleerde samen te brengen. Het is zo fijn om die waardering te horen. Zeker omdat ik in dat lesgeven elk sprankeltje van mijn ziel leg.

Nog niet helemaal zeker? Lees eerst even Martha’s ervaring met de cursus en deze les.

 

“Je ging echt wel diep in de laatste les”

“Dag Nele,

Heel erg bedankt voor de gedetailleerde uitleg, dat apprecieer ik enorm! Het is veel duidelijker nu.

Ik was voor de Mystery Chart les al begonnen met oefenen bij vriendinnen en het was echt een succes. De ene na de andere vroeg ernaar en ondertussen heb ik er al een stuk of vijf gedaan! Eén vriendin vroeg me om in te zoomen op haar werksituatie en ze vond het een grote hulp. Ik heb er echt al van genoten.

Voor mij is het trouwens een grote stap om naar vrienden en familie toe te ‘bekennen’ dat dit me interesseert en ook wel passioneert. Wel leuk om te zien hoeveel mensen er enthousiast op reageren en hoe de sceptische onder ons het ook gewoon accepteren.

De laatste les vond ik persoonlijk heel interessant omdat je echt wel ver en diep ging in de interpretatie met bv. de heersers en gevangen tekens enz. Dit geeft direct al veel meer nuance en informatie in een kaart die heel nuttig kan zijn.

Over het algemeen ben ik heel positief over de manier waarop je lesgeeft en hoe de cursus verliep. Je bent in staat om zelfs bij online lessen je enthousiasme door het scherm te laten spatten 🙂 Dat is niet evident. Zeker omdat het ook voor ons de cursisten minder gemakkelijk is om onze waardering of reacties te laten blijken.

Ik heb zeker zin om me nog meer te verdiepen in astrologie!

Groetjes,
Martha”