“De basiscursus van Adara is om te smullen,” zegt Leen

Twijfel je nog een beetje of je een basiscursus astrologie zou volgen? Leen Mercelis, een van mijn studenten astrologie, verwoordt een basiscursus volgen bij Adara zo: “Het is ‘smullen’ van astrologie!” 

“Ik was er al een tijdje achter dat als ik mijn ‘Soul Journey’ wilde begrijpen, en wilde verstaan waar mijn ‘Soul Purpose’ lag, ik ook aandacht moest hebben voor de stand van de planeten en andere hemellichamen op het moment van mijn geboorte, en doorheen mijn leven.

Ik wilde er meer over weten, het beter begrijpen om mezelf beter te begrijpen, maar de boeken waren mij te ingewikkeld.

Tot het universum enkele maanden geleden Nele van Adara op mijn pad bracht. Gretig las ik alles wat ik op haar website en Instagram kon vinden en toen ik ontdekte dat ik Nele’s online Astrolezing van 12 mei kon nabestellen, deed ik dat dan ook zonder aarzelen.

Ik was zwaar onder de indruk van haar lezing en heb geboeid alles tot in de details beluisterd, en herbeluisterd. Toen ik even later zag dat Nele een Basiscursus Astrologie online aanbood, schreef ik mij dadelijk in.

Nu, 2 maanden later, heb ik de 5 lessen achter de rug en kijk ik ENORM dankbaar terug op dit traject. Niet alleen krijg je in elke les zoveel informatie mee dat je met één les alleen nog weken bezig kan zijn. Bovendien wordt al die info op een super fijne manier gestructureerd en georganiseerd en netjes via WeTransfer voor en na elke les bezorgd.

Niet alleen krijg je in elke les zoveel informatie mee dat je met één les alleen nog weken bezig kan zijn.

Tot slot is Nele zelf ook echt top: met de nodige dosis humor legt ze in heldere, verstaanbare taal soms moeilijke begrippen en constellaties uit, last ze verschillende oefeningen in en is ze steeds klaar om meer uitleg of een antwoord op een vraag te geven.

Ze leert je wat ‘smullen’ van astrologie is, en voor die ervaring zal ik haar steeds dankbaar blijven. Het smaakt enorm naar meer … .”

Leen Mercelis
@Orde op Zaken

>>>  Je kan het astrowebinar nog altijd nabestellen en deel 1 gratis bekijken.
>>> Vertel me meer over de cursus!

Foto: Reead from Pexels