Dit deed een klant met haar solaarlezing: lees haar recap

Het is heel moeilijk om uit te leggen wat een solaarhoroscoop je aan inzichten en ontwikkelthema’s kan meegeven als je nog nooit zo’n reading hebt gehad. Een solaar is een horoscooptekening van de stand van de planeten op de dag van je laatste of nakende verjaardag. Ze geeft informatie over de energie in de 12 maanden volgend op je verjaardag.

Woorden plakken op zo’n persoonlijke ervaring is niet iedereen gegeven. Maar deze klant van me blonk uit in helderheid en maakte het wel heel concreet. Ze heeft dan ook haar zon en zwarte maan in Tweelingen in haar geboortehoroscoop staan (kernachtig: communiceren en analyseren, ook in duistere zaken, is helemaal haar ding!). Ze is een schoolvoorbeeld van hoe je je solaar slim kan inzetten om jezelf verder te ontwikkelen.

De informatie uit een jaarhoroscoop kan je helpen om te floreren en je grote thema’s aan te pakken. Soms komt dat gepaard met enkele aandachtspunten of kanttekeningen.

Uiteraard zit daar altijd een coachend kantje aan als je bij mij langskomt. Want ben je met enkel informatie? Je moet er toch ook iets mee aankunnen, right? Daar stimuleer en ondersteun ik je graag in met al mijn coachingervaring! Nieuw is dat ik je reading sinds kort aanvul met een tarotkaart. Die houdt een boodschap in die tot hiertoe al altijd een directe link maakte met de huidige situatie of een van de thema’s in de solaar.

Lees zelf even het gedetailleerde relaas van mijn klant en overtuig jezelf van het nut van een solaarlezing. Ook nog vermelden dat ze haar solaar niet als een rigide handleiding gebruikt, maar exploratief en nieuwsgierig inzet. Een geweldige houding, want alles begint nu eenmaal bij een open mind, verwondering en een vergroot bewustzijn.

Wat mijn klant deelt over haar solaar reading

“Hey Nele!

Super, bedankt voor alle documenten én de opname! Bij het herlezen van de tarotkaarten voel ik opnieuw echt 100% herkenning en dat geeft me ook de rust om de komende weken volledig even te herbronnen en mijn dagen door te brengen met yoga en meditatie. Deze reading kwam dus echt op het perfecte moment! 
Nog even een recap van mijn vorig solaarjaar met alle zaken die uiteindelijk uitgekomen zijn (zo fijn!):

 • In mijn solaarjaar ging vooral de Leeuw-energie (mijn ascendant) dominant zijn, dus dat was ook mijn opdracht voor dat astrologisch jaar (van 11/06/2021 – 10/06/2022). 
  • Jouw tips: stralen! Doe alles waar je zin in hebt! Ga voor luxe, denk aan jezelf, doe leuke dingen.
  • Ik merkte dit al heel snel toen 2022 begon aangezien ik toen besloot om op zoveel mogelijk JA te zeggen. Dit heeft mij enorm veel plezier en nieuwe ontmoetingen opgebracht, ben op plaatsen geweest waar ik anders nooit zou terechtgekomen zijn (ik was geen technofan, maar werd meegenomen naar een club en nu ben ik helemaal fan!) en heb ook al zoveel leuke dates gehad (niet altijd met leuke afloop, maar wel met belangrijke lessen die voor mijn Saturn return zeker van belang zullen zijn). En wat de luxe betreft: voor mijn 30ste verjaardag heb ik aan de vrienden gevraagd om samen te leggen voor een tas van Prada, dus luxe is absoluut aanwezig! 
 • In het voorjaar ging er veel focus liggen op mijn werk: opletten met stress. In februari 2022 ging er iets veranderen op werkvlak: minder uren of een ander aanbod. Doordat mijn Saturnus in Waterman ging staan deze periode, moest ik ook opletten met gezondheid. Als ik er in februari niet naar luisterde, ging ik zeker bij de kraag gegrepen worden door het universum en in mei mijn weerslag krijgen. 
  • Ik kreeg in februari een aanbod van een andere werkgever, maar had hier niet echt oren naar.
  • Wel merkte ik dat ik niet zo gelukkig liep op het werk.
 • Maart 2022: moeheid, veel emotionele bagage die nog opgestapeld was, lenteschoonmaak.
  • Heel raar, maar in maart 2022 kreeg ik corona en heb ik de hele week mijn huis opgeruimd. Ik nam ook tijd voor mezelf en rust. 
 • April 2022: Tijd voor een nieuwe levenshouding. Belangrijk om mondiger te worden op het werk en op tijd mijn grenzen aan te geven. Luisterde ik hier niet naar? Uranus ging mij hier in mei dan zeker nog eens aan doen denken.
  • In april twijfelde ik een paar keer om naar de dokter te gaan: de werkdruk lag hoog en de appreciatie van mijn directie laag. Met de paasvakantie dacht ik wel te kunnen opladen. 
 • Mei 2022: Ik werd thuis gezet met een burn-out door de huisarts en alle puzzelstukjes van de voorbije maanden klopten plots. Eind mei zou ik een aantal beslissingen moeten nemen over de toekomst qua werk: er MOET iets veranderen. Ik heb de voorbije weken zeker al proberen nadenken wat ik met mijn directie ga onderhandelen over mijn verdere toekomst. 

Nogmaals kippenvel bij het herlezen van heel mijn opsomming, want ik zie nu een duidelijke lijn en opbouw in waar ik vandaag sta. 

Als er dit jaar weer zaken uitkomen (sowieso!), stuur ik ze zeker door.
Lieve groetjes en fijn weekend!”

Deze klant wilde liever anoniem blijven. Ook dat respecteer ik!
Superbedankt voor je uitgebreide feedback!

Dankjewel!
Nele