Adara als expert in HLN Weekend: “Astrologie werkt”

Een mailtje van de uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts van mijn boek: of ik met Lene Kemps wilde babbelen over astrologie voor een stuk in de rubriek De Expert in de Weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Ja, natuurlijk wilde ik dat!

Nog geen paar dagen later, zaten Lene en ik al tegenover elkaar. Via Skype weliswaar, maar dat stond een aangenaam en bij momenten filosofisch/ethisch gesprek niet in de weg. We wijdden uit over mijn boek Ik ben een Waterman, en jij?, de sterren, de zin en onzin van astrologie en of deze sterrenkunst nu wetenschappelijk moet zijn om waarde te hebben of niet.

Ik ben in de wolken met Lenes artikel, omdat het haarfijn de oh zo belangrijke nuances in astrologie weergeeft. Een gesprek op niveau, dus. Heerlijk om zo gezien en begrepen te worden en de astrologie op die manier toegankelijk en behapbaar te maken. Echt Lenes verdienste!

Nieuwsgierig? Lees het stuk hier.