Adara voor Nina Online over Volle Maan en slaap

Marie Pauwels, journaliste bij Nina van Het Laatste Nieuws, wilde weten hoe dat zit met de kwaliteit van ons slapen rond de volle maan. Slapen we nu echt minder vast? Of is dat onze inbeelding? Als het toch klopt, hoe verklaar je het?

In de zoektocht naar een antwoord ging Marie te rade bij een slaapexpert en astroloog. Ze zette de visie van psychologe Annelies Smolders en Nele Costers van Adara samen in een stukje over de volle maan in Maagd van 27 februari 2021.

Je kan niet geloven hoe blij ik ben dat vandaag de visie van een astroloog aan bod mag komen in de courante media. Meer nog, dat het volwaardig een plek krijgt naast de meer wetenschappelijke benadering.

Dat én én, is nu typisch voor de jongere generaties: je kan én geloven in wetenschap, én in astrologie. Dat was een drietal jaar geleden nog helemaal niet het geval. Dus, je kan je mijn wilde rondedansje wel inbeelden. Of ben ik nu nog onder invloed van de volle maan? 😉

In ieder geval: Waterman-tijdperk, wat ben ik blij dat ik nu leef!

Dit artikel is een Plus-artikel van Het Laatste Nieuws.

Foto in de banner: (c) Pexels