“Astrologie hielp me mijn praktijk oprichten,” weet Eva

Zoekende naar wie ik ben, naar wat mijn plekje in de maatschappij is, wat mijn sterktes en aandachtspunten zijn, maakte ik een afspraak bij Nele van Adara. Mijn geboortehoroscoop in kaart laten brengen heeft me altijd aangesproken. Waarom weet ik niet. Want eigenlijk wist ik helemaal niet goed wat ik kon verwachten.

Verbaasd over de hoeveelheid informatie die Nele me gaf, vertrok ik terug naar huis. “Je kan schitteren in werken met kinderen, jongeren en gezinnen, … schorpioenen zijn geboren psychologen, … ” waren enkele zinnen die bleven nazinderen. Ze gaven me bevestiging dat deze werkgerelateerde richting bij mij past en mij zou doen stralen.

Nog niets aan mijn werksituatie te hebben veranderd, keerde ik een jaar later terug voor mijn solaar of jaarhoroscoop: “Er zal veel in beweging komen, je zal in je kracht gaan staan, je plekje in de maatschappij wordt duidelijker, je gaat van thuis uit werken …”.  Het leek nog ver weg allemaal en toch (zoals Nele het zei) is alles in een sneltempo in beweging gekomen.

“Astrologie hielp me mijn praktijk oprichten.”

Ik vond een fijne opleiding, er ontstond een concept en alles kreeg vorm. Ik heb de sprong als zelfstandige durven wagen, omdat ik wist dat dit volledig bij mij zou passen en dat het me dichter zou brengen bij wie ik echt ben.

Dankjewel Nele, om me dit inzicht te geven en voor de enorme duw in mijn rug! Als ik dit niet had geweten was ik er dan ooit aan begonnen?

Met trots stel ik mijn Praktijk De Vlindertuin aan jullie voor. Een plek waar (hoog)gevoelige kinderen en jongeren (6 jaar tem 18 jaar) wekelijks tot rust kunnen komen, vertragen, uit hun hoofd kunnen gaan, leren leven vanuit hun gevoel, verbinding maken met elkaar, hun hart openen voor zichzelf en anderen, de kracht in zichzelf ontdekken, ….

Zoek je al lang zo’n plekje? Of ken je mensen voor wie dit interessant kan zijn? Vertel het gerust door. Ik ondersteun ze graag verder!

Neem voor meer info ook gerust eens een kijkje op www.praktijkdevlindertuin.be of blijf op de hoogte van nieuwe sessies door mijn Facebookpagina leuk te vinden. Alvast bedankt!

Eva Follet, Denderbelle, 29 jaar