10 jaar ADARA: hoe het allemaal begon

Als 13-jarig meisje zag ik mijn mama astrologie doen. Mijn sceptische Waterman geloofde er niks van. Hoe kon dat nu, dat je rake dingen over iemand kon zeggen zonder dat je die persoon kende? Alleen op basis van een geboortedatum, -uur en -plaats? Ja, ja, het zal wel.

En toch … astrologie fascineerde me net daarom zodanig dat ik er meer over wilde weten. Mijn mama gaf me een basiscursus. De kennis bleef zonder moeite hangen. En stilaan raakte ik meer en meer overtuigd. Hoe astrologie juist werkt en waarom, dat weet ik tot op vandaag nog altijd niet. Ik ben gestopt met het me af te vragen.

Adara’s missie

Wat je horoscoop je vertelt heeft gewoon sowieso een grote waarde op zich. Het maakt je bewust van je blinde vlekken, onbewuste patronen, scherpe kantjes in jezelf, transformatieprocessen, generatiethema’s, karma, maar vooral ook van je grote talenten, je doel en richting in dit leven en hoe je hier jezelf mag zijn en mag stralen in de wereld.

Geen doemvoorspellingen dus bij Adara. Enkel constructieve, hoop- en moedgevende gesprekken met een coachende inslag en het oog op duurzame groei van jouw persoonlijkheid, ook wanneer het moeilijk is. Met een zachte (en soms confronterende) aanpak, een goeie scheut humor en een immer empathisch luisterend oor ben ik er voor jou.

Zo werd mijn missie in astrologie gaandeweg meer en meer duidelijk voor mezelf: astrologie uit de angstige taboesfeer helpen en haar volwaardige plaats in de wereld laten innemen. Down-to-earth astrologie, noemde een klant het ooit.

Zo voel ik het ook: met één voet in het spirituele staan en met één voet in de business en de echte wereld. Als verbinder en vertaler (ik studeerde Germaanse talen) tussen die twee werelden.

Op 14 september 2009 zag Adara officieel het licht in de Hemelstraat in Dendermonde (zie foto). Wat begon als een voorzichtige professionele bezigheid groeide de eerste 3 jaar uit tot een uit de hand gelopen hobby, zo grapte ik er wel eens over.

Dat was te danken aan het diepgaande artikel van journaliste Kim De Craene in De Standaard Magazine. Nog steeds mijn eeuwige dankbaarheid daarvoor als je dit leest, Kim! Dat weet je! Meer dan 100 aanvragen in amper 1 week tijd kreeg ik. En ik werkte toen nog 80% voor een baas.

Wie komt er op bezoek bij Adara?

Het betekende de échte start van vele jaren van horoscopen uitleggen vanuit het diepste van mijn hart aan intussen meer dan 500 mensen. Mensen van allerlei pluimage zoals chirurgen, ombudsmannen, advocaten, archeologen, CEO’s, onderwijzers, psychologen, zeevaarders, designers, journalisten, dansers, managers, treinbestuurders, therapeuten, gepensioneerden, BVs, bedienden, artiesten, … , noem maar op.

Interessant ook om te zien dat nog altijd 80% van Adara’s klanten vrouwen zijn. 20% zijn mannen. Voor vrouwen is de stap naar de astroloog nog altijd wat kleiner. Maar mannen, jullie zijn echt even welkom! Of, vrouwen, tag eens een mannelijke vriend op Facebook en/of Instagram en maak kans op leuke geschenken bij de viering van 10 jaar Adara (lees onderaan verder).

Sinds enkele jaren komen er weer wat meer nieuwe klanten over de vloer: 65% zijn trouwe, terugkerende astrofans, 35% nieuwe. Meer dan 90% is bijzonder tevreden van een bezoek bij Adara.

Vandaag komen er nog steeds mensen langs die het artikel van Kim uitknipten en bewaarden tot ze er klaar voor waren. Na 7 jaar. Er is duidelijk een tijd en een plaats voor alles.

Feest voor 10 jaar Adara

Adara heeft mijn hele zijn en leven zodanig veranderd tot de vrouw die ik vandaag ben. Het stond in 2012 (toen het artikel verscheen) zelfs met een Schorpioen-Ascendant (grote transformatieprocessen; je bent hierna nooit meer de persoon die je ervoor was) in mijn solaar of jaarhoroscoop in de sterren geschreven. Ik had het eigenlijk wel kunnen weten 😉

Vandaag vier ik met een oprecht fier hart samen met jullie dus 10 jaar Adara (meer over dat feest onderaan dus). Dank jullie wel voor jullie vertrouwen en steun over de jaren heen, soms met een lach, soms met een traan. Ik ben jullie erg dankbaar hiervoor.

Ik ben ook superblij om nu samen te werken met de inspirerende Sophie Jongejan van The Place – Talks & Workshops. Zij doet elke workshoplocatie qua setting gewoon perfect aansluiten bij Adara, zodat jullie astrologie kunnen leren in de spirituele sfeer en aardse gezelligheid die hoort bij mijn missie.

Check hier de evenementen die we samen hosten. En bekijk ook zeker de andere workshops die Sophie met The Place organiseert. Wie weet zien we elkaar daar wel terug!

Of in de basiscursus Astro Fundamentals, die ik sinds twee jaar organiseer. Of gewoon zoals altijd, tijdens je jaarlijkse solaarbezoekje! Voor veel astrofans is dat jaarlijks het mooiste verjaardagscadeau aan zichzelf! ‘t Is maar een idee ;P

Tot gauw?

Veel liefs
Nele van Adara
<3

Adara viert 10 jaar met leuke geschenken voor jou!

  • Volg Adara op Facebook of Instagram
  • Tag twee vriend(in)nen
  • Deel het bericht op Facebook of Instagram
Wat kan je winnen? Er zijn telkens twee prijzen:
1. een gratis horoscoop naar keuze (radix, solaar, of transits)

2. een fijne halsketting met jouw sterrenbeeld in de sterren erop

Winnaars
Op 14 september maak ik de twee Facebook- en de twee Instagram-winnaars bekend.