Adara in Bloom Magazine: Mercurius retrograde in 2019

“‘Een koerier met gevleugelde basketsloefkes’, zo zou je je Mercurius, de figuur uit de Griekse mythologie, vandaag kunnen voorstellen. Als snelle en pientere boodschapper van de goden bezorgde hij de mensen op aarde nieuws vanop de Olympische berg. Goed gevonden dus, als ik je vertel dat de planeet Mercurius in de astrologie voor communiceren en denken in het algemeen staat, maar ook voor intellect, gezond verstand, logica, feiten, interesses, onderwijs, leren, weten, organiseren, plannen, afspreken, contracten, verkoop, onderhandelen, reizen, onderweg zijn, en zo meer.”

Lees de rest van mijn artikel om te weten te komen hoe en wanneer een retrograde Mercurius dit jaar jouw leven beïnvloedt.

Dit stuk verscheen in januari 2019 in de allereerste editie van Bloom Magazine, het voormalige Para-Astro. Bloom is hét fonkelnieuwe, mindfulle, astrologische magazine voor België en Nederland. Word Bloomer op www.bloom.be.