Sarah getuigt: “astrologie geeft meer veerkracht”

Het verhaal van Sarah is toch wel een beetje exotisch. Zij woont al zo goed als haar hele leven in België, maar is geboren in India. En dat vraagt een aanpassing bij het uitleggen van een horoscoop. Lees hieronder hoe ze met een hobbel in het parcours bij Adara terecht kwam en wat ze uit de horoscooplezing opstak.

“In de zomer van 2018 contacteerde ik Nele voor een consult. Daar moet ik wel even bij vertellen dat er eerst gesleuteld moest worden aan mijn horoscoop.

Ik ben namelijk geboren in India en wanneer je heel je leven in een ander land woont, namelijk in België, maken astrologen gebruik van een techniek die relocatie heet. Met mijn jarenlange kennis van astrologie kon ik me daar eerst niet in vinden. Maar ondanks mijn bedenkingen, zette Nele toch door.

Onze eerste afspraak in de zomer was gepland tijdens een Mercurius retrograde periode. Uiteraard liep er die dag zoveel mis met het openbaar vervoer dat onze afspraak naar een latere datum verzet moest worden.

Na mijn reis vonden we een nieuw moment en ging de afspraak eindelijk door. Nele begon met een uiteenzetting van mijn aangepaste geboortehoroscoop volgens de relocatie. Zoals het past bij een Waterman-Ascendant, rebelleerde ik tot Nele met veel geduld haar redenering aan me duidelijk kon maken. Ik was dus toch geen Tweeling-Ascendant.

Ik leerde uit mijn bezoek bij Adara dat, als je ervoor openstaat, je tools ontvangt om op een veerkrachtige manier om te gaan met de ontwikkelingen in je leven.

Na de geboortehoroscoop volgde de solaar, mijn horoscoop voor de rest van mijn verjaardagsjaar tot mijn volgende verjaardag. Nele vertelde me over zaken die ik op dat moment op geen enkele manier had kunnen weten. Ondertussen zijn we bijna zes maanden verder en kijk ik met veel aandacht naar de dingen die Nele benoemde: werk, relaties, emoties en groeimogelijkheden.

Er waren externe gebeurtenissen die ik niet in de hand had en toch wist Nele me daar al over te vertellen op een heel concrete en gegronde manier. Veel daarvan is ook gebeurd: een vervanging van een zieke collega, een plots ontslag, een nieuwe liefde die zelf nog met veel pijn rondliep en mijn eigen bewustwordingsproces van blinde vlekken rond familiale aangelegenheden en afkomst.

Intussen kan ik me ook echt terugvinden in de Waterman-Ascendant: koppig en eigenzinnig. Ik leerde uit mijn bezoek bij Adara dat, als je ervoor openstaat, je tools ontvangt om op een veerkrachtige manier om te gaan met de ontwikkelingen in je leven.

Ik wil Nele bedanken voor het geduld dat ze met me had en voor het verhelderende consult. Ik maak volgend jaar, in 2019, dus heel graag opnieuw een afspraak bij Adara!”

Foto: Christopher Brown op Unsplash