Over hoe astrologie werkt bij Anja Daems op Radio 2

Op 24 juni was ik te gast bij Anja Daems van De Madammen op Radio 2. Hoe geraak je into astrologie? En hoe kan de stand van de planeten nu iets zeggen over je karakter? En geloof je dat, of is het onzin?

Astrologie covert niet alleen je sterrenbeeld (het teken waar de zon in staat), maar levert ook nog informatie over 9 andere planeten én een paar hemelpunten, zoals bijvoorbeeld je ascendant. Zo wordt je astro persona laag per laag opgebouwd aan de hand van de hemellichamen.

Hoe astrologie precies werkt? Dat kan ik nog steeds niet logisch uitleggen. Maar mijn ervaring met horoscooplezingen leerde me dat er veel waarheid te vinden is in de planeetstanden. Zo ben ik gaandeweg overtuigd geraakt van de universele en psychologische waarde van horoscopen.

Herbeluister hier het hele fragment.

Meer lezen over no-nonsense astrologie doe je in mijn boek Ik ben een Waterman, en jij? Bestel het op mijn website en ontvang een gesigneerd exemplaar.