De grootste supermaan van de eeuw

Heb jij iets met de maan? Kijk dan op maandag 14 november zeker eens naar buiten. Want het zal tot 2034 wachten zijn voor je nog eens zo’n maan van formaat tegenkomt. De supermaan staat op dat moment het dichtst bij de aarde. Astrologisch een tijd waarin onze emoties intenser dan gewoonlijk worden waargenomen.

In Stier wijst de Maan op vruchtbaarheid, zinnelijkheid, genieten met al je zintuigen, nood aan harmonie, schoonheid, natuur en cultuur. Het uitgelezen moment voor een avondwandeling sterren kijken in de natuur of een avondje film met je geliefde(n). Ga wel eerst eens na of er geen lang opgekropte gevoelens meer zijn, want die riskeren tot een serieuze uitbarsting te kunnen komen! Stier-energie beschikt over een engelengeduld. Maar als het op is, is het ├ęcht op. Maak je dan maar uit de voeten.

Eens de lucht gezuiverd is, een uitstekende nacht to kiss and make-up. Veel plezier ­čÖé